ΑΣΟΛ | Απολογισμός αγωνιστικής δράσης

ΑΣΟΛ | Απολογισμός αγωνιστικής δράσης

Η ανασκόπηση των αγώνων των τμημάτων του Σωματείου της Ομόνοιας την εβδομάδα (06/03 – 13/03) που μας πέρασε:

Η ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε με 3-1 από τον Απόλλων στο Στάδιο Αλφαμέγα για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Η πετοσφαιρική ομάδα μας στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παφιακό κέρδισε με 3-2 στα σετ (25-19, 23-25, 25-19, 22-25 και 15-10) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Η ομάδα φούτσαλ ηττήθηκε με 2-6 από την ΑΕΛ και τερμάτισε οριστικά 2η με τον τίτλο να πηγαίνει στην ομάδα της Λεμεσού.

H γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έφερε 0-0 με την Λευκοθέα για την 19η αγωνιστική και παρέμεινε στην 3η θέση με 33 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φέρνει άμεσα Κύπρο τον Ολαγίνγκα για να ενισχύσει τη «γραμμή κρούσης»!

Φέρνει άμεσα Κύπρο τον Ολαγίνγκα για να ενισχύσει τη «γραμμή κρούσης»!

Σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Πίτερ Ολαγίνκα, βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, να λένε ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία!